Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

τα καλά κόποις κτώνται

Εσείς πως αντιμετωπίζετε την κρίση? Θα περιμένετε (τι?) ή θα δράσετε?
Στα Καλάβρυτα, το έπιασαν το νόημα και πάλι πρωτοπορούν!
ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ All inclusive escape Kalavrita, με την σύμπραξη των επιχειρηματιών τουρισμού και σε πολύ καλή τιμή!
Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για το νέο project της www.mypublics.com (υπερήφανος δημιουργός marketing του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων)

Μια «all inclusive Escape» εμπειρία στα Καλάβρυτα
Ολοκληρωμένη φθινοπωρινή εξόρμηση για όλη την οικογένεια στην αγκαλιά του Χελμού!

Στηρίζουμε την Ελλάδα, μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε τα Καλάβρυτα! Με αυτό το σύνθημα, ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ενώνει τις δυνάμεις του με τους τοπικούς επιχειρηματίες και μετά την επιτυχία του χειμώνα με το «All inclusive ski», παρουσιάζει τώρα το «Αll inclusive Escape Kalavrita», μια νέα-μοναδική εμπειρία στη φύση που τα έχει όλα.
Το νέο πρόγραμμα διατίθεται on-line μέσα από το www.kalavrita-ski.gr αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία και περιλαμβάνει δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορία (hiking) σε πολλές και ενδιαφέρουσες πεζοπορικές διαδρομές στο Χελμό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, τοξοβολία, orienteering, κ.ά. Όλα αυτά με διαμονή και διατροφή στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια των Καλαβρύτων, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές από 55 ευρώ για όλα τα παραπάνω!
Το «Αll inclusive Escape Kalavrita» είναι η απόλυτη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής, συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού «4 Seasons Outdoor» που οργανώνει όλες τις δραστηριότητες.
Οι διαδρομές για το πρόγραμμα του hiking που έχουν επιλεγεί, είναι καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια, τα περισσότερα από αυτά είναι κομμάτια από το γνωστό ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 και διαθέτουν πληθώρα μικρών θησαυρών φυσικού κάλλους. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές είναι αυτή στο Βαλβούσι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η διαδρομή περνάει μέσα από το μαγευτικό ελατόδασος. Επίσης, η διαδρομή που ξεκινάει από το Μάζι και μέσα από ένα αρχαίο μονοπάτι καταλήγει στον νερόμυλο,  τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και τα πλατάνια στο Πλανητέρο, αλλά και η διαδρομή που ξεκινάει από τη γραφική Ζαχλωρού και ανεβαίνει μέχρι το Μέγα Σπήλαιο και τον ψηλό σταυρό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ!!

Το νέο πακέτο έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ και ήδη μέσα σε 1 εβδομάδα μετά την παρουσίαση του υπάρχουν πάνω από 100 δημοσιεύματα! 
Δείτε τα αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ: