Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Globaltraining Open Day στις 7 Ιουλίου: Μια ημέρα «ορόσημο» για την καριέρα σας!

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining διοργανώνει και φέτος το Open Day γνωριμίας με ενδιαφερόμενους σπουδαστές, την Τρίτη 7 Ιουλίου, ώρα 18.00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining (Λεωφ. Μεσογείων 265, Ψυχικό, δίπλα από το σταθμό μετρό Χολαργού).


Ο Στέλιος Ντότσιας, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, θα παρουσιάσει τα περιζήτητα εκπαιδευτικά προγράμματα της Globaltraining και θα αναλύσει το πώς οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις με διεθνές αντίκρισμα μπορούν να εξελίξουν την καριέρα των κατόχων τους.

Η Globaltraining προσφέρει τις διεθνώς αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις ACCA για λογιστική και financial management, CFA για διαχείριση επενδύσεων, CIA στο πεδίο του εσωτερικού ελέγχου,  CIPR στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης δημοσίων σχέσεων και DipIFR για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.


Στο πλαίσιο του Open Day θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Chartered Banker MBA, το οποίο παρέχει αποκλειστικά για την Ελλάδα η Globaltraining, σε συνεργασία με το κορυφαίο στο πεδίο των χρηματοοικονομικών Bangor Business School και το Chartered Banker Institute, το παλαιότερο τραπεζικό ινστιτούτο στον κόσμο. To Chartered Banker MBA, αποτελεί ιδανική επιλογή για υψηλόβαθμα στελέχη που επιδιώκουν να μεταπηδήσουν στον τραπεζικό κλάδο, αλλά και σε στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση επί των χρηματοοικονομικών θεμάτων.  Οι απόφοιτοι του MBA θα αποκτούν αυτόματα και τον τίτλο “Chartered Banker”, ο οποίος απονέμεται μόνο από το Chartered Banker Institute.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο info.gr@globaltraining.org ή στο τηλέφωνο 2106722868. 
Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.