Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Helmos Μountain Τeam αποκλειστικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Η παρουσίαση της HELMOS MOUNTAIN TEAM, έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου σε ειδικό event στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Η ομάδα snowboard που από φέτος δημιουργήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αποτελείται από τους Γιώργο Ουζούνη, Κωστή Μίγκο, Αντώνη Δαβίδ, Βασίλη Παπαδόπουλο, Κρίστιαν Μανουσαρίδη, Δώρα Τζωρτζάκη, Δημήτρη Μανιάτη και Χρήστο Τσάνη, Ρόνυ Σκέυη, Ηλία Μερτή σαν φωτογράφους.
Kalavrita Mount team | Maniatis, Mertis, Migos, Dora, Bilikas, David, Ouzounis, Christian, Chris, Rony
Πρόκειται για την Helmos Mountain Team που δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φόρα στην Ελλάδα με σκοπό την υποστήριξη της freestyle σκηνής και την ευρύτερη προβολή του snowboard
πρωτοποριακή αυτή ενέργεια γίνεται σε συνδυασμό με την παρουσίαση του οργανωμένου SNOWPARK που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα.Είναι το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο SNOWPARK στην Ελλάδα και είναι εξοπλισμένο με εμπόδια που θα ευχαριστήσουν εδικούς και αρχάριους του snowboard αλλά και του σκι. 
Η λειτουργία του γίνεται από τους έμπειρους υπευθύνους του χιονοδρομικού κέντρου για το πάρκο και την ομάδα FuNbaG by riders ενώ η είσοδος είναι δωρεάν με την έκδοση του εισιτηρίου για το χιονοδρομικό.
Η ομάδα θα παρευρίσκεται σε όλα τα σχετικά events που θα διοργανωθούν φέτος στο SNOWPARK των Καλαβρύτων και θα συμμετέχει στο SNOWBOARD SESSION. Η πρωτοποριακή αυτή ενέργεια του χιονοδρομικού Καλαβρύτων έγινε με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη του snowboard στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από την Burton, Volcom, DC, Billabong και από τους χορηγούς επικοινωνίας το snowreport, το thespot , το snowboard.gr, το silentprogression.tv και goodtimesmag.gr.
Christian
Antonis
George
Dora
Vasilis 
Kostis 
FUNBAG και Κώστας Γκορος