Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Νέο πάρκο Τubes στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων!


Η δυναμική αυτή δραστηριότητα που συναρπάζει τους φίλους του χιονιού, είναι η νέα πρόταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη λειτουργίας της νέας πίστας για tubes που ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά.  
Γλιστρήστε στο χιόνι πάνω στη φουσκωμένη σαμπρέλα και κάντε τη βόλτα σας πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο, με τον αέρα να ανακατεύει τα μαλλιά σας και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη!
Το ολοκαίνουργο Τubes Park του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα και διαθέτει αναβατήρα για να σας ανεβάσει μέχρι το σημείο εκκίνησης για τη μεγάλη πλαγιά.
Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει ποτέ ski ή snowboard αλλά θέλετε ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, οι καταβάσεις με snow tubes είναι υπέροχες! Μετά την έναρξη λειτουργίας του snow tubes park, όλοι οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν μια κατάβαση με tubes με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ή να αγοράσουν περισσότερες συναρπαστικές βόλτες!
Η νέα πίστα tubes είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τις πλαγιές του Χελμού και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε τα Καλάβρυτα φέτος το χειμώνα.