Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Απολαύστε το ανοιξιάτικο χιόνι στο Χελμό, με μειωμένες τιμές και μοναδικές εμπειρίες!

Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων μπαίνει σε ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργίας και οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 20€ για τα Σαββατοκύριακα και 10€ τις καθημερινές.

Για τους χιονοδρόμους που επιλέγουν τα SNOW BUS Kalavrita με αναχωρήσεις από Αθήνα, Πάτρα, Κόρινθο, Αίγιο, υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις στο εισιτήριο, την ενοικίαση του εξοπλισμού και το chalet!  
Μέσα στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, έχει ήδη αλλάξει το ωράριο λειτουργίας το οποίο είναι πλέον από τις 08:00 έως τις 15.00 καθημερινά. Οι αναβατήρες που θα είναι σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του ανοιξιάτικου προγράμματος, είναι οι αναβατήρες Αχιλλέας και Στύγα σε καθημερινή βάση. Σε περίπτωση που λόγω καιρικών συνθηκών επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της Στύγας, το πάνω επίπεδο του χιονοδρομικού μας κέντρου θα εξυπηρετείται με τον αναβατήρα Άρτεμις.

Παράλληλα, για τις τελευταίες εβδομάδες της φετινής χιονοδρομικής περιόδου, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων επιφυλάσσει μια μοναδική εμπειρία! Με σύνθημα «Έχετε "στρώσει" ποτέ τις πίστες σε χιονοδρομικό κέντρο; Πατήστε τις πίστες μαζί μας!», οι χιονοδρόμοι μπορούν να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία και να βρεθούν συν-χειριστές μέσα στον χιονοστρωτήρα Prinoth Everest … , "πατώντας" τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων!! Κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ένα τυχερό ζευγάρι (ή 2 φίλοι) που θα προκύπτει μετά από κλήρωση ανάμεσα σε όσους επιλέξουν το πακέτο ALL INCLUSIVE SKI Kalavrita, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Θα μπορεί να συνοδεύσει τον χειριστή στο πάτημα των πιστών το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Το πρόγραμμα ALL INCLUSIVE SKI Kalavrita, εκτός από αυτή την  μοναδική εμπειρία προσφέρει χαμηλή τιμή που περιλαμβάνει Διαμονή σε ξενοδοχεία των Καλαβρύτων, Διατροφή σε εστιατόριο, εισιτήριο για το χιονοδρομικό κέντρο και ενοικίαση εξοπλισμού μόνο από 55 ευρώ για όλο το πακέτο. Περισσότερες πληροφορίες και on-line κρατήσεις στο www.kalavrita-ski.gr .