Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

task force με στελέχωση από επαγγελματίες Δημοσίων Σχέσεων για την ενίσχυση του τουρισμού.

ΕΔΕΕ: Πρόταση για pro-bono προβολή της Ελλάδας 
Aπό το http://advertising.gr/Article/3354/EDEE:-Protasi-gia-pro-bono-provoli-tis-Elladas/
Τις υπηρεσίες της στη διάθεση του υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, θέτει η ΕΔΕΕ, με αφορμή το πρόβλημα της μειωμένης ζήτησης για τη φετινή περίοδο από τις αγορές Γερμανίας & Βρετανίας.


Πιο συγκεκριμένα, σε επείγουσα επιστολή που έστειλε η ΕΔΕΕ προς τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, αναφέρει ότι ο Τομέας Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΕΕ, με τη συμπαράσταση του Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων Τομέων της Ένωσης, δηλώνει την πρόθεσή του να υποστηρίξει με άμεσο τρόπο το Υπουργείο.
Ειδικότερα, προτείνει τη δημιουργία μιας Ομάδας Έργου (task force) με στελέχωση από τους καλύτερους επαγγελματίες του Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, προερχόμενους από διαφορετικές εταιρείες, οι οποίοι θα αναλάβουν οργανωμένα το έργο του σχεδιασμού και της υλοποίησης όλων εκείνων των ενεργειών που είναι απαραίτητες για τη στοχευμένη αντιστροφή της αρνητικής εικόνας της Ελλάδας στις δύο χώρες και τη μέγιστη δυνατή αύξηση κρατήσεων στη δεδομένη χρονική στιγμή.
Παράλληλα, η ΕΔΕΕ τονίζει ότι «προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η επένδυση των κονδυλίων που θα διαθέσετε για αυτό το σκοπό, προτιθέμεθα  να εργαστούμε χωρίς επιχειρηματικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τα ανελαστικά τυχόν κόστη τρίτων, η εργασία και οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από την task force θα αποζημιωθούν με βάση κοινό τιμοκατάλογο, ο οποίος θα είναι εξαρχής γνωστός και συμφωνημένος με το Υπουργείο σας και δεν θα καλύπτει παρά μόνο το λειτουργικό κόστος της ομάδας».
Καταλήγοντας η επιστολή επισημαίνει ότι «Οποιαδήποτε ενέργεια για τις αγορές της Γερμανίας και της Βρετανίας πρέπει να ξεκινήσει κυριολεκτικά σήμερα. Σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε το διαθέσιμο δυναμικό για το κοινό συμφέρον».