Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

33o Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραικού ποταμού! Μια συναρπαστική εξόρμηση στη φύση των Καλαβρύτων την Κυριακή 12 Μαΐου 2013



Πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία όπου συμμετέχουν χιλιάδες περιπατητές κάθε ηλικίας που καταφθάνουν στην περιοχή μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη γιορτή, όπου όλοι γινόμαστε μια παρέα, και ξεκινάμε ο καθένας με το ρυθμό του, να σμίγει με τις εικόνες, τα αρώματα, τις γεύσεις του βουνού. Η διαδρομή είναι μαγευτική, θα θαυμάσετε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο, θα κεραστείτε το παραδοσιακό λουκουμάκι και την μυρωδάτη Τεντούρα, και στον τερματισμό μας περιμένουν οι λιχουδιές του μάγειρα που είναι ότι χρειαζόμαστε για να πάρουμε δυνάμεις! 

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε και ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εξόρμηση!


Το 33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ 2Ο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ με μόνο διοργανωτή τον Σύλλογό Ορειβασίας – Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης – Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013 από 07.30 π.μ. και μετά
Εκκίνηση 7.30 π.μ. από την πλατεία Ο.Σ.Ε. Καλαβρύτων - Τερματισμός στην πλατεία Ο.Σ.Ε. Διακοφτού.
Στην επιστροφή μας στα Καλάβρυτα σας προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα εισιτήρια για να επιστρέψετε με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο.
Απαραίτητα τα κατάλληλα παπούτσια για να περπατήσετε άνετα στο βουνό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και αντηλιακό για την περίπτωση λιακάδας αλλά και πάντα ένα αδιάβροχο στην τσάντα μας για κάθε ενδεχόμενο. Νεράκι και φρούτο θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας δροσίσουν.