Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

3 επιτυχημένες συμμετοχές στο 1ο Corporate Sailing Race

To Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, η Παγκόσμια Ένωση Ορκωτών Λογιστών ACCA και η εταιρία δημοσίων σχέσεων MyPublics συμμετείχαν με δυναμικές ομάδες στο πρώτο Corporate Match Race που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στον Πειραιά στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2010.
 Οι ομάδες του ΧΚΚ, ACCA, MyPublics

Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων  (ΧΚΚ) πήρε την 4η θέση και έκανε την έκπληξη καθώς κανένας δεν περίμενε ότι οι χιονοδρόμοι θα είχαν τέτοια επίδοση και με την ιστιοπλοική τους ομάδα.
(το ιστιοπλοικό της ομάδας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων)

Ο Δ/νων Σύμβουλος κύριος Ευθύμιος Βαζαίος ανέφερε ότι "το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων υποστηρίζει τον αθλητισμό και βρισκεται κοντά σε όσους αγαπούν τα σπορ και τις αυθεντικές εμπειρίες στη φύση".
(το σκάφος του ΧΚΚ υπερέχει ξεκάθαρα από τους αντιπάλους!)



Στην ομάδα του ΧΚΚ συμμετείχαν οι: Σωτήρης Γιαννόπουλος, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος,  Κώστας Κακκαβάς, Σμαρώ Γκέτσου, Μαριάννα Κολοβού από το www.snowreport.gr , Τίμος Γκέτσος).

Η ομάδα του ACCA έκανε μια καλή εμφάνιση αν και πρωτοεμφανιζόμενη, αφού νίκησε την Grant Thornton ενώ ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Accenture.

 (η ομάδα του ACCA, λίγο πριν την εκκίνηση)

Διοργανωτές και χορηγοί είναι πολύ ικανοποιημένοι απο την πρώτη διοργάνωση αυτού του τύπου, η οποία έχει στόχο να φέρει κοντά στην θάλασσα και την ιστιοπλοία, στελέχη επιχειρήσεων κάθε είδους. Η δημιουργία εταιρικών ομάδων ιστιοπλοίας μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τις εταιρίες: Είναι γνωστό ότι σε συθήκες σκληρού εταιρικού ανταγωνισμού, η εταιρία που γίνεται ηγέτης στην αγορά είναι αυτή με την πιο δεμένη και καλή ομάδα. Η ιστιοπλοία και ειδικά οι αγώνες τύπου match race είναι ο καλύτερος τρόπος τόσο για να δεθεί η ομάδα όσο και για να μπορέσουν να περαστούν στα πληρώματα οι αξίες της ομαδικότητας και της σκληρής δουλειάς.

(Αναμνηστική φωτογραφία των ομάδων XKK, VODAFONE, MYPUBLICS, και τη συνεισφορά του Πάνου Βατικιώτη από το www.snowreport.gr )


Την οργάνωση των παραπάνω συμμετοχών στον Αγώνα είχε η εταιρία δημοσίων σχέσεων MyPublics, ενώ η ψυχή της διοργάνωσης ήταν η Μαρία Τσαρούχα από την διοργανώτρια εταιρία HERMES YACHTING!  
Στους Αγώνες συμμετείχε και το SNOWREPORT με τον Πάνο Βατικιώτη και την Μαριάννα Κολοβού!


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:


Click "older" to see the next picture
 ΧΚΚ


Click older to see the next picture
 ΑCCA