Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγή πορείας για μια επιτυχημένη συνεργασία στο ξενοδοχειακό marketing του HELMOS KALAVRITA

Η εταιρία marketing και δημοσίων σχέσεων MyPublics και ο Μάριος Κουνέλης που διατέλεσε διαχειριστής του ξενοδοχείου HELMOS KALAVRITA τα τελευταία 5 χρόνια, ανακοινώνουν τη διακοπή της συνεργασίας τους με το ιστορικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων.  
Ο Μάριος Κουνέλης αναφέρει ότι «Η καλή συνεργασία είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας και η εξαιρετική επικοινωνία που είχα με την Mαρία Παπάζογλου και τους συνεργάτες της, ήταν το συστατικό για όλη την επιτυχημένη πορεία σε επίπεδο marketing και δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου. Η αναγνωρισιμότητα του ξενοδοχείου, η διαφοροποίηση και οι δημιουργικές ιδέες αυξήθηκαν κατά πολύ από την έναρξη της συνεργασίας μου με την MyPublics και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για όλη την υποστήριξη που μας προσέφεραν. 



Αντίστοιχα, προβλήθηκε και όλη η περιοχή γιατί πάντα συμπεριλαμβάνονται στην επικοινωνία πληροφορίες αι υλικό για την περιοχή  (Οδοντωτός, Σπήλια Λιμνών, Ι.Μ.Αγίας Λαύρας, Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων κ.α.) καθώς και τοπικά παραδοσιακά προιόντα όπως  κρασιά από τα οινοποιεία της περιοχής, ροδοζάχαρη, τυροκομικά κτλ. 

Ωστόσο, όταν έκανα τη συμφωνία μου για την ενοικίαση και διαχείριση του ξενοδοχείου πριν από 5 χρόνια, τα δεδομένα της αγοράς ήταν εντελώς διαφορετικά από ότι σήμερα. Η οικονομική κρίση, οι κλιματικές αλλαγές που περιόρισαν την χιονοδρομική περίοδο και o περιορισμός των εταιρικών εκδηλωσεων των φαρμακευτικών εταιριών, επέβαλαν την ανάγκη για αναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας μου με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν και αυτό επέβαλε τη διακοπή της συνεργασίας. Οι επόμενες επιχειρηματικές μου κινήσεις θα ανακοινωθούν σύντομα». 

Η MyPublics είχε αναλάβει την στρατηγική marketing και δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου HELMOS από τις αρχές του 2009 και υλοποίησε μια σειρά δημιουργικών ενεργειών που περιλαμβάνουν την καλλιέργεια σχέσεων με τα ΜΜΕ, δημιουργία web site, e-newsletter και on-line marketing, χορηγίες και οργάνωση εκδηλώσεων, δημιουργία του επικοινωνιακού υλικού και άλλων πρωτότυπων ξενοδοχειακών υπηρεσιών. 

Η επικεφαλής της MyPublics Μαρία Παπάζογλου, ευχαρίστησε τον Μάριο Κουνέλη για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία και περιμένει να ανακοινωθούν τα επόμενα επαγγεματικά του βήματα προκειμένου να συνεχίσουν την δημιουργικότητα τους σε νέες βάσεις. Οι δύο συνεργάτες, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για όλες τις καλές συνεργασίες με τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην δημοσιοποίηση των ιδιαίτερων και προσεγμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών του HELMOS.   

Το ξενοδοχείο εξακολουθεί να λειτουργεί υπό νέα διοίκηση με τον κύριο Χάρη Κακκανά που ανέλαβε τη διαχείριση στις 12 Οκτωβρίου 2010.