Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Για καλή Σαρακοστή στα Καλάβρυτα για σκι!

Ντυνόμαστε σκιέρ και φύγαμε…

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επιλέξουν  να επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας από 4 έως 7 Μαρτίου 2011.

Με αφορμή το εορταστικό τριήμερο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων οργανώνει πολλές εκδηλώσεις με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες στο χιόνι!

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει την Παρασκευή 4 Μαρτίου με ατελείωτο NYXTEΡΙΝΟ ΣΚΙ  και snowboard στις πλαγιές του Χελμού έως τις 21.30 το βράδυ και πάρτι μέχρι αργά. Η καντίνα στη Βαθειά Λάκκα ετοιμάζει σούπες και barbecue στο χιόνι, ενώ το Chalet1750 στήνει μπαρ στο χιόνι και θα σερβίρει ζεστό αρωματικό κρασί, σφηνάκια και ποτά!
Την Παρασκευή στο νυκτερινό σκι, το FuNbaG by Riders και το ΧΚΚ θα φωτίσουν το Big ΑirΒag και όλο το SnowPark για ένα μοναδικό session (πάντα καιρού επιτρέποντος). ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ FUNBAG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ... ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΠΑ, ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!
Το ξεφάντωμα συνεχίζεται την επόμενη ημέρα, Σαββάτο 5 Μαρτίου με σκι έως τη δύση του ηλίου και πάρτι με guest DJ στο σαλέ.

Την Κυριακή της αποκριάς το θερμόμετρο του κεφιού και της διασκέδασης θα αγγίξει τα ύψη με πάρτι μασκέ, happenings και διαγωνισμό για το Best Trick στο FuNbaG by Riders στη Βαθειά Λάκκα.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με το διαγωνισμό ski για αρχάριους και φυσικά, Λαγάνα και Κοπάνα στο Χελμό, με σαρακοστιανά εδέσματα.

Ζήστε τα όλα με το εβδομαδιαίο ski pass του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων μόνο με 70 ευρώ!

Μπείτε στο www.kalavrita-ski.gr και Ραντεβού στην κορυφή το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας!