Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η καινοτομία μπορεί να είναι παντού!

Νομίζετε ότι μόνο κάποιοι συγκεκριμένοι κλάδοι της αγοράς έχουν την άνεση να δημιουργούν καινοτομίες;


Νομίζετε ότι η κρίση δεν αφήνει περιθώρια στους επιχειρηματίες για καινοτομίες;


(σκέψεις της Μαρίας Παπάζογλου, My Publics)


Χωρίς καμία διάθεση φλυαρίας και με ερέθισμα τα σημερινά μου ψώνια στον χασάπη της γειτονιάς μου (ναι ναι, το κάνω και αυτό!), σας ενημερώνω για τα εξής:
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καταστήματος (www.drakoulis.gr), είδαμε πολύ πρωτοποριακά πράγματα να συμβαίνουν. 
Kονσόλες, CD, πικάπ, MAC, φωτορυθμικά, ντισκομπάλες στην οροφή. Κάθε φορά που ψωνίζω από εκεί, μου φτιάχνει η διάθεση, ακούω δυνατή μουσική (ξαναθυμίζω ότι μιλάμε για χασάπικο!) και με εξυπηρετούν νέοι, χαρούμενοι άνθρωποι.
Φυσικά το φρου-φρου αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό για την επιτυχία. Το μαγαζί είναι πάντα καθαρό, τα προϊόντα φρέσκα και επίσης πολύ πρωτότυπα, θα βρεις ιδέες για κρέας που δεν τις βλέπεις συχνά σε αντίστοιχα μαγαζιά. 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι ότι...χμ, έχεις πολύ ώρα αναμονής για να εξυπηρετηθείς γιατί έχει πάντα πάρα πολύ κόσμο! Αυτό κι αν είναι σοβαρό default στις μέρες μας!...
Καινοτομία λοιπόν αγαπητοί φίλοι, σοβαρό και σταθερό προϊόν, καλή διάθεση και οι καλές επιχειρήσεις αντέχουν σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και σε μια τέτοια κρίση.


..έχοντας πολύ απολαύσει το ολιγόλεπτο γράψιμο αυτών των σειρών, σας χαιρετώ!
Μαρία Παπάζογλου
mp@mypublics.com 
www.mypublics.com 
 
YΣΤ: Kαι μιας και μιλάμε για καινοτόμες ιδέες, το κρεοπωλείο της γειτονιάς διοργανώνει ένα 24ωρο πάρτι, με 10 DJs στις κονσόλες, 200 κιλά λουκάνικα, Τσίπουρα και μπύρα. Άποψη μου είναι ότι όταν σκέφτεσαι έτσι και αντιμετωπίζεις τους πελάτες σου με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί παρά να πας μπροστά!
Εννοείται ότι για καινοτόμες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρηση σας, αποτελεσματικές ενέργειες marketing και επικοινωνίας, απευθυνθείτε στη My Publics!  
(αν και δεν έχουμε καμία σχέση με το συγκεκριμένο Project που συζητήσαμε σήμερα ...:-)