Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Exclusive Career Workshop από τη Globaltraining

Η Globaltraining διοργανώνει το Exclusive Career Workshop με τίτλο “Πώς να απογειώσετε την καριέρα σας σε περίοδο κρίσης”, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, ώρα 18.00-20.30,  στο συνεδριακό κέντρο της Globaltraining (Λ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό, δίπλα στον σταθμό Μετρό Χολαργού).

Ομιλητές του workshop είναι o Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, Στέλιος Ντότσιας και η διεθνώς καταξιωμένη business mentor Τζιλ Δούκα.

«Οι επιτυχίες των σπουδαστών στους τομείς της λογιστικής, της ελεγκτικής και των χρηματοοικονομικών μας αποδεικνύουν ότι υπάρχουν στελέχη αλλά και απόφοιτοι πανεπιστημίων που βλέπουν την καριέρα τους να εξελίσσεται εν μέσω κρίσης. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η θέληση να επενδύσουν στον εαυτό τους, γι’ αυτό άλλωστε και φροντίζουν να ενισχύουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις παρακολουθώντας τα προγράμματα σπουδών μας. Σκοπός μας είναι, μέσα από τη διοργάνωση του Exclusive Career Workshop να γνωρίσουμε περισσότερους φιλόδοξους ανθρώπους και να μοιραστούμε μαζί τους τα σημεία-κλειδιά που κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, δηλώνει ο Στέλιος Ντότσιας. Ο Στέλιος Ντότσιας είναι Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, όπου διδάσκει Λογιστική και Ελεγκτική σε στελέχη που προετοιμάζονται για τις παγκόσμιες εξετάσεις επαγγελματικής πιστοποίησης ACCA, ACADipIFR και παράλληλα είναι μόνιμος εισηγητής σε επαγγελματικά σεμινάρια με θέμα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Σκοπός του workshop είναι να αναδείξει, μέσα από μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, τα σημεία-κλειδιά που μπορούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα επαγγελματιών, αλλά και αποφοίτων που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» της επιτυχίας διακεκριμένων στελεχών της παγκόσμιας αγοράς και να διδαχθούν στο πώς να αναγνωρίζουν τα δυνατά τους σημεία, ώστε να αξιοποιούν τα προτερήματά τους με τον καταλληλότερο τρόπο στην καριέρα τους.  Το περιεχόμενο του workshop δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των δυσκολιών που ελλοχεύουν στο επαγγελματικό περιβάλλον σήμερα, ως απόρροια της κρίσης · πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες και οι απόφοιτοι πανεπιστήμιων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο workshop θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται την αποτυχία αλλά και το πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κρίση, κάνοντας  τις καταστάσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος να λειτουργούν υπέρ τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Τζιλ Δούκα «οι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι με θετική ενέργεια, καθώς και με εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά μα και προσωπικά». Η ελληνοκαναδή life coach και συγγραφέας Τζιλ Δούκα είναι περιζήτητη ομιλήτρια σε μεγάλα διεθνή event όπως είναι το TEDx. Έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά χιλιάδες στελέχη μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, βοηθώντας τους να δημιουργούν θετικές σχέσεις και να «ξεκλειδώσουν» τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά και τους στόχους τους. 


Η συμμετοχή στο Exclusive Career Workshop της Globaltraining είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Δηλώστε συμμετοχή στο http://liveonline.globaltraining.org/workshop/
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για να συμπεριληφθεί στο βιογραφικό τους σημείωμα, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα networking cocktail.