Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Το πρώτο μου Career Coaching Workshop, το Σάββατο 2 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο Career Coaching Workshop που θα παρουσιάσω το Σάββατο 2 Απριλίου 13:30-15:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας".

Περισσότερες πληροφορίες:


Τίτλος: Career Coaching Workshop 

Εισηγήτρια: Μαρία Παπάζογλου, Certified Coach, MCIPR, BSc.

Σκοπός του workshop είναι να αναδείξει, μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση του career coaching, τα σημεία-κλειδιά που μπορούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα επαγγελματιών και των αποφοίτων που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κάνουν αλλαγές και να βελτιώσουν τη ζωή και την καριέρα τους. 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» της επιτυχίας, να κατανοήσουν τη σημασία της στοχοθέτησης, τρόπους για να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε δημιουργήσουν την ιδανική επαγγελματική καθημερινότητα για εκείνους.

Το Workshop θα είναι sold-out, όπως και το περσυνό, και σας προτείνω πολύ έγκαιρη προσέλευση για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην αίθουσα που θα διεξαχθεί (αίθουσα MC3.2).

Η συμμετοχή στο workshop ειναι Δωρεάν, ενώ πληροφορίες για την είσοδο και τη συμμετοχή σας στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα των workshops μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω με δικό μου workshop στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση/γιορτή της Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, και ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο και τον κο Δημήτρη Σκούρτα για την πρόσκληση να συμμετέχω και για την εμπιστοσύνη τους.

Κάποιες σκέψεις μου για το Coaching, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου ΕΔΩ.

Σας περιμένω!