Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η Premium Spirits αναθέτει στη MyPublics

Η MyPublics ανέλαβε τη στρατηγική marketing, δημοσίων σχέσεων καθώς και λανσαρίσματος στην αγορά της νέας εταιρείας Premium Spirits.



Η Premium Spirits δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου premium αλκοολούχων ποτών από όλο τον κόσμο. Single malt whiskies όπως το περίφημο GlenDronach και οι συλλογές από Douglas Laign και Duncan Taylor είναι κάποιες από τις επιλογές που συμμετέχουν στην ιδιαίτερη γκάμα αποσταγμάτων της Premium Spirits και υπόσχονται ένα αξέχαστο ταξίδι αισθήσεων στο ιδιαίτερο αγοραστικό κοινό, υψηλών απαιτήσεων, που θα επιλέξει να τα απολαύσει. Τα αποστάγματα της Premium Spirits διατίθενται απευθείας στους πελάτες της και σε επιλεγμένα σημεία.
Ποια είναι η Premium Spirits;
Η Premium Spirits είναι μια νέα εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας εκλεκτών αλκοολούχων ποτών στοχεύοντας κυρίως στην απευθείας πώληση σε ιδιώτες και την διάθεση σε πολύ επιλεγμένα σημεία. Η εταιρεία ξεκινάει τις εργασίες της με το λανσάρισμα premium single malt whiskies από φημισμένα,  ανεξάρτητα, αποστακτήρια της Σκωτίας.

Σε τι κοινό απευθύνεται;
Η Premium Spirits εκπροσωπεί μια σειρά εκλεκτών αποσταγμάτων που απευθύνονται σε ένα κοινό ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων. Τα προϊόντα της Premium Spirits απευθύνονται κυρίως σε γευσιγνώστες, συλλέκτες και λάτρεις του παραδοσιακού single malt ουίσκι.

Τι πρωτότυπο έχει η Premium Spirits;
Η κάθε επιλογή της Premium Spirits είναι η ίδια ένα απόσταγμα Αναζήτησης, Ποιότητας, Γευσιγνωσίας, και Συνέπειας. Ανακαλύπτει και ξαναζωντανεύει ονόματα με βαριά κληρονομιά, θρύλους και παραδόσεις, υπηρετώντας τις διαχρονικές αξίες της ευγένειας, του εκλεπτυσμένου, του μυστικιστικού και του αυθεντικού.
Εντοπίζει τα ιδιαίτερα σημάδια των χρωμάτων και αρωμάτων ενώ παράλληλα αποδίδει τη διαφάνεια σε όλες τις αποχρώσεις της. Σαγηνεύει τις αισθήσεις επιστρατεύοντας τα πιο αισθησιακά υλικά της φύσης όπως βανίλια, κρέμα, μπαχαρικά, σοκολάτα, πορτοκάλι, καραμέλα, γιασεμί, κακάο, κάστανο.