Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνίδα επιχειρηματίας: Δύναμη Δημιουργίας! Σημαντική εκδήλωση στην Καλαμάτα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


Σημαντική επιχειρηματική συνάντηση διοργανώνεται στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του κύκλου συνεδριακών εκδηλώσεων : "Leaders of the New Economy- Ηγέτες της Νέας οικονομίας". Η εκδήλωση έχει ώς θέμα: «Ελληνίδα επιχειρηματίας: δύναμη δημιουργίας μεπίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη»
και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Elite (παραλία Καλαμάτας).

Οι κεντρικές εισηγήσεις της εκδήλωσης θα γίνουν από τον κα Δανάη Μπεζαντάκου,  Πρόεδρος του i-for-U Greek Mentoring Network (Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματικής Καθοδήγησης) και τη Μαρία Παπάζογλου, Διευθύντρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing  My Publics, που θα παρουσιάσει τις «γυναίκες ως ιδανικές μάνατζερ σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα στον τουρισμό».

Ομιλίες και παρουσιάσεις θα γίνουν επίσης από την κα Ζέττα Μακρή (Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων), τον Δημήτρη ΚαραγιάννηΠαναγιώτα Βλάχου με μια πολύ ιδιαίτερη επιχειρηματική ιδέα από την Κορινθία, ενώ τοποθετήσεις επί του θέματος θα γίνουν από τον κο Παναγιώτη Νίκα, Δήμαρχο Καλαμάτας και τον κο Δημήτρη Μανιάτη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο κος Γιώργος Καλοφωλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος εφημερίδας Εξπρές. 

Η κυρία Κίττυ Πανουργιά, Ευρωπαία Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θα συντονίσει την ανοικτή συζήτηση όπου θα συμμετέχουν σημαντικοί φορείς καθώς και η κα Γεωργία Χριστοδούλου, Πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Τριφυλλίας.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Ανδρέας Βρής, Δημοσιογράφος και Διευθυντής Υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος- Πελοποννήσου-Ηπείρου της εφημερίδας Εξπρές. 

Η διοργάνωση γίνεται από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ (όμιλος Καλοφωλιά) σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Εurope Direct Καλαμάτας και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος