Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Οι γυναίκες μπορούν! Το συμπέρασμα της εκδήλωσης για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Καλαμάτα!

Σημαντική επιχειρηματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του κύκλου συνεδριακών εκδηλώσεων : "Leaders of the New Economy" της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ. 



Η εκδήλωση είχε ώς θέμα: «Ελληνίδα επιχειρηματίας: δύναμη δημιουργίας με πίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλίες η κα Κίττυ Πανουργιά, Ευρωπαία Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, η Μαρία Παπάζογλου, Διευθύντρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing  My Publics, η Δανάη Μπεζαντάκου,  του i-for-U Greek Mentoring Network, η κα Ζέττα Μακρή (Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων), η Παναγιώτα Βλάχου με μια πολύ ιδιαίτερη επιχειρηματική ιδέα από την Κορινθία, ενώ τοποθετήσεις έγιναν από την Αντιδήμαρχο Καλαμάτας και τον κο Δημήτρη Μανιάτη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, την κα Γεωργία Χριστοδούλου, Πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Τριφυλλίας και την κα Πόλα Κούλη, εκπρόσωπο του οργανισμού τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαμάτας.
Οι γυναίκες στον τουρισμό: 
Μια από τις κεντρικές ομιλίες ήταν αυτή της Maria Papazoglou Μαρια Παπαζογλου με θέμα: " Oι γυναίκες ως ιδανικές μάνατζερ σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα στον τουρισμό", παρουσίασε γυναίκες επιχειρηματίες στον τουρισμό:
Την κυρία Μαρία Μαθιουδάκη, ιδιοκτήτρια των Nefeli Hotels Leros & Nefeli Hotels Lipsi - Dodecanese Greece .
Την κυρία Παναγιώτα Αλευρά από το ITILO TRADITIONAL HOTEL .
Την κυρία Maria Tsaroucha από την Hermes Yachting και την κυρία Georgia Christodoulou από το kyparisssia - APOLLO RESORT ART HOTEL.
Παράλληλα, παρουσίαστηκε ένα από τα γνωστά projects τηςMy Publics - Public Relations and Marketing σε επίπεδο marketing και δημοσίων σχέσεων που είναι η διαχείρηση της επικοινωνίας του Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων | Kalavrita ski center που προχωράει με επιτυχία για 3η χρονιά!



Ευχαριστούμε πολύ τον κο Ανδρέα Βρη, Δημοσιογράφο και Δ/τή του Υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος- Πελοποννήσου-Ηπείρου της εφημερίδας Εξπρές και τον κο Γ. Καλοφωλιά που μας επέλεξαν για να συμμετέχουμε σε αυτή την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους τους σημαντικούς παρευρισκομένους από την περιοχή (εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού Μεσσηνίας, Πρόεδροι των Επιμελητηρίων και όλων των φορέων) που μας τίμησαν με την παρουσία τους.