Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

H Accenture αναζητά στο Πανεπιστήμιο Πατρών τους μελλοντικούς εργαζόμενούς της

Στις 19 Νοεμβρίου στην Πάτρα η ειδική εκδήλωση για τα τεχνολογικά τμήματα του Πανεπιστημίου

Η Accenture Ελλάδας  πραγματοποιεί εκδήλωση συνάντησης με τους αποφοίτους των Τεχνολογικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, ώρα 10.30 π.μ., στο Ξενοδοχείο ASTIR PATRAS.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με φοιτητές και απόφοιτους των τεχνολογικών τμημάτων που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα με προοπτικές στους τομείς της Τεχνολογίας και του Consulting καθώς και η διερεύνηση των δυνατοτήτων απασχόλησης τους στην Accenture Ελλάδας.
Στελέχη του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού της Accenture θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις ευκαιρίες καριέρας και επαγγελματικές προοπτικές στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Τραπεζικού Τομέα και ΙΤ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους το οποίο θα αξιολογηθεί και στο τέλος της εκδήλωσης, οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους της Accenture.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται ως απόρροια της αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθεί η Accenture Ελλάδας στα πεδία του Consulting, Technology και του Digital. Δεδομένης της ηγετικής της θέσης στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά, στην παρούσα φάση η εταιρεία επενδύει στην ελληνική αγορά, σχεδιάζοντας να πραγματοποιήσει άμεσα περισσότερες από 200 προσλήψεις τον επόμενο χρόνο στις Τηλεπικοινωνίες, τον Τραπεζικό Τομέα, το ΙΤ και τον τομέα των Analytics.
Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι των Τεχνολογικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα στην Accenture και να διαπρέψουν στον τομέα της Τεχνολογίας και του Consulting, θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους ΕΔΩ.
Σχετικά με την Accenture


Η Accenture είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών τεχνολογίας και outsourcing. Απασχολεί 305.000 συμβούλους και διαθέτει γραφεία σε περισσότερες από 200 πόλεις σε 56 χώρες. Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί περισσότερους από 400 συμβούλους και είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, στο πεδίο της Τεχνολογίας . Ως κομμάτι του διεθνούς δικτύου της Accenture, το γραφείο της Αθήνας εξυπηρετεί πελάτες στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία είναι πολύτιμος συνεργάτης πληθώρας επιχειρήσεων, στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, της Ενέργειας και των Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανικής Πώλησης, καθώς και πολλών οργανισμών του Δημοσίου Τομέα.