Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΟΥΝΟ...

….για τις συναρπαστικές εμπειρίες και τις μοναδικές στιγμές!
Με αυτό το μήνυμα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 η φετινή περίοδος λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Ήταν αναμφισβήτητα μια καλή χιονοδρομική σεζόν αφού όλα κύλησαν ομαλά στη λειτουργία του κέντρου και οι χιονοδρόμοι απόλαυσαν μια περίοδο με  πολύ και καλό χιόνι που ξεκίνησε από τα Χριστούγεννα. Οι φίλοι του βουνού και η ομάδα του χιονοδρομικού κέντρου, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον μυθικό Χελμό για τον επόμενο χειμώνα. 

Πολλές και έντονες ήταν οι καλές στιγμές και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων:

Η σεζόν ξεκίνησε με χιόνια-έκπληξη και έτσι απολαύσαμε σκι και snowboard από τις 23 Δεκεμβρίου 2011! Ο χειμώνας φέτος ήταν ιδιαίτερος αφού συνεχίστηκε με πολλές και έντονες χιονοπτώσεις που «έθαψαν» στην κυριολεξία το χιονοδρομικό κέντρο κάτω από τεράστιους όγκους χιονιού. Η ομάδα φέτος είχε μια δύσκολη χρονιά καθώς χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να επαναφέρει σε κανονική λειτουργία το κέντρο μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα που φέτος ήταν συχνά.
Πολλά τα δυνατά σημεία της φετινής σεζόν από τα οποία τα πιο σημαντικά είναι:
Η οργάνωση και το επίπεδο υπηρεσιών των SNOWBUS που με συστηματικά δρομολόγια από αρκετές πόλεις, εξασφάλισαν οικονομική πρόσβαση απευθείας στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων καθώς και μια σειρά από εκπτώσεις στο εισιτήριο, την ενοικίαση εξοπλισμού και το φαγητό. Συνεργάτες της φετινής χρονιάς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Amphitrion και το G-slalom.
Το SNOWPARK που με την συνεχή και εντατική προετοιμασία από την ομάδα του ΧΚΚ και την FUNBAG, έγινε πόλος έλξης για τους riders που ήρθαν από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πολλά και ενδιαφέροντα events. Σημαντικές και ενδιαφέρουσες δράσεις έγιναν φέτος μέσα από τις εκδηλώσεις που οργάνωσε το ΧΚΚ μαζί με τους συνεργάτες του. Μια μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες ήταν στη διάθεση των χιονοδρόμων σχεδόν κάθε εβδομάδα, από Πανευρωπαικούς διαγωνισμούς χιονοδρομίας, μέχρι σεμινάρια για την ασφάλεια στο βουνό, non-stop DJs party και άλλα πολλά.
Οι εξορμήσεις στα Καλάβρυτα συνεχίζονται μέσα από το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό πρόγραμμα all inclusive escape που ξεκινά στις 23 Απριλίου και με ανταγωνιστική τιμή πακέτου που ξεκινά από τα 49 ευρώ ανά άτομο σας εξασφαλίζει διαμονή σε καταλύματα των Καλαβρύτων, φαγητό σε παραδοσιακές ταβέρνες και δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορικές διαδρομές, τοξοβολία, ποδηλασία, orienteering και πολλά άλλα! 

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων δεσμεύεται για την συνεχή βελτίωση όλων των υπηρεσιών για την ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Ευχαριστεί όλους τους φίλους του βουνού που βρέθηκαν και φέτος στο Χελμό και απόλαυσαν τις ομορφιές του!