Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας - για 3η χρονιά το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αναθέτει στη MY PUBLICS











Μετά από 2 επιτυχημένα χρόνια, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων συνεχίζει τη συνεργασία του με την εταιρία δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing MY PUBLICS. H συνεργασία αφορά το σύνολο της επικοινωνίας που περιλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις, τα social media (facebookblog, κτλ.), τη διαχείριση των συνεργασιών με τα ΜΜΕ και τις ενέργειες marketing.

Ο κύριος Ε. Βαζαίος, Δ/νων Σύμβουλος ΧΚΚ, δήλωσε με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας: «Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία με την εταιρεία MY PUBLICS. Η συνεργασία με τη MY PUBLICS μας έχει οδηγήσει σε μια επαναστατική προσέγγιση του κοινού με καινούργιες ιδέες και πολύπλευρη εκμετάλλευση της τεχνολογίας στο χώρο των δημοσίων σχέσεων».

Η επικεφαλής της MY PUBLICS, Μαρία Παπάζογλου αναφέρει ότι «με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία που μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει στη δημιουργία καινοτομικών υπηρεσιών (πακέτα all inclusive ski, Snow Bus Kalavrita, κ.α.), τη δημιουργία ισχυρών καναλιών επικοινωνίας με το κοινό, αλλά και ενεργειών με μεγάλη απήχηση στο χώρο της χιονοδρομίας. Με το στοχευμένο marketing και τις δημιουργικές ιδέες, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα ακόμα και μέσα στην κρίση». 

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας αυτής, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων σε συνδυασμό με στρατηγικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης, ανέτρεψε τα οικονομικά αποτελέσματα και οδηγήθηκε σε κερδοφορία.

http://www.mypublics.com/ananeosi_kalavrita