Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΑ ΣΚΑΦΗ! Ναι, ήρθε στην Ελλάδα!

Είστε έτοιμοι για το πιο συναρπαστικό ιστιοπλοικό Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού;

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ με σκάφη ανοικτής θαλάσσης, το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012, με την υποστήριξη της MY PUBLICS και του Pink Kong, του νέου υπέροχου ροζέ οίνου της Boutari που μόλις κυκλοφόρησε!
 Είναι ένα από τα σπάνια events που έχουν διοργανωθεί στον χώρο της ιστιοπλοΐας και έρχεται φέτος για πρώτη φορά από το τo blue mile, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας.
Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα, ακόμα και σε όσους τώρα ξεκινούν!
Οι κανόνες είναι απλοί: Τα πληρώματα ετοιμάζονται και επιβιβαζόμαστε σε σκάφη ανοικτής θαλάσσης, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Καλαμακίου, το Σάββατο στις 10 π. μ. Μηχανή επιτρέπεται μόνο μέχρι την έξοδο από το λιμάνι. Μετά, θα ταξιδέψουμε με πανί μέχρι τον Πόρο. Μέσα στα σκάφη, θα υπάρχουν οδηγίες για το πώς θα γίνει η αναζήτηση του θησαυρού, να είστε προετοιμασμένοι για όλα! 
Θα διανυκτερεύσουμε στις καμπίνες του σκάφους μας στο λιμάνι του Πόρου, έπειτα από άφθονο φαγητό, ποτό και διασκέδαση - αναπόσπαστα κομμάτια όλων των εκδηλώσεων της παρέας του blue mile. Την Κυριακή το απόγευμα επιστρέφουμε στη βάση μας, μετά από όσο μπάνιο - και όσο Pink Kong - μπορείτε να αντέξετε!
Παρέες που θα θέλουν να είναι μαζί στα σκάφη (μέχρι 8 άτομα) θα πρέπει ή να δηλώνουν συμμετοχή όλοι μαζί ή να στέλνουν email για να το δηλώνουν!
Kόστος 139 ευρώ για τι διήμερο ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού και περιλαμβάνει, την χρήση του σκάφους για 2 ημέρες, skipper σε κάθε σκάφος, καύσιμα, φαγητό, πάρτι με κρασί, κτλ…
Θα είμαστε όλοι εκεί! Διαδώστε το και φέρτε μαζί και τους φίλους σας! Αξίζει...
χορηγοί: BOUTARI, MY PUBLICS PR - marketing