Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FINANCE;

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining παρουσιάζει τα περιζήτητα εκπαιδευτικά προγράμματα του, σε μια σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και άλλες πόλεις της Ελλάδας.  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, οι απόφοιτοι πανεπιστημίων, αλλά και τα στελέχη που επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους στο πεδίο των οικονομικών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις  ACCA για λογιστική και financial management, CFA για διαχείριση επενδύσεων, CIA στο πεδίο του εσωτερικού ελέγχου,  CIPR στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης δημοσίων σχέσεων και DipIFR για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
OPEN DAY στην Αθήνα:
Το Open Day της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining (Λεωφ. Μεσογείων 265, Ψυχικό, δίπλα από το σταθμό μετρό Χολαργού). Στο πλαίσιο του Open Day, ο Στέλιος Ντότσιας, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας θα παρουσιάσει το αντικείμενο των πιστοποιήσεων που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός και θα αναλύσει το πώς οι επαγγελματικοί τίτλοι με διεθνές αντίκρισμα μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια επιτυχημένη καριέρα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων σχετικά με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σήμερα και τις παραμέτρους που καθορίζουν την επαγγελματική ανέλιξη, στο ευρύ πεδίο των οικονομικών.
OPEN DAY στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και το Money Show:
Η Globaltraining θα διοργανώσει εκδήλωση παρουσίασης των επαγγελματικών τίτλων στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, και στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου  2016. Το ειδικό βάρος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων, για μια επιτυχημένη καριέρα στο πεδίο των οικονομικών, αλλά και τη σταδιοδρομία σε αγορές του εξωτερικού θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Globaltraining, στις 8 Ιανουαρίου 2016, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.
Συνεργασία με 100mentors:
Όλες οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους 100mentors (www.100mentors.com),  μία ελληνική start-up που βοηθάει τους υποψηφίους ( μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες ) να κάνουν το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους πορεία, συνδέοντάς τους με κάποιον - τον μέντορά τους - που το έχει κάνει ήδη και με επιτυχία, και βρίσκεται στην εταιρεία ή πανεπιστήμιο στόχο τους.  Οι 100mentors θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη μέσα από σύντομη εισήγηση κατά τη διάρκεια των όλων των ενημερωτικών εκδηλώσεων της Globaltraining.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Mπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μιχαηλίδου στο τηλ. 210 6722868 ή με mail στο info.gr@globaltraining.org.

Μέσα από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, η Globaltraining έρχεται πιο κοντά στους σπουδαστές εκτός Αθηνών, δίνοντάς τους πολύτιμη πληροφόρηση για τις επιλογές που έχουν, όσον αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2011, η Globaltraining παρέχει στους σπουδαστές της τη δυνατότητα distance learning, με συνδυασμό online μαθημάτων και παραδόσεων σε τάξη, έτσι ώστε αυτοί να έχουν πρόσβαση στις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες της, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.